Søren Vester besøger Christiansfeld


Søren Vester – d
esigner og moderne bonderøv – kendt fra

tv-programmer – kommer til byen. 

 

CHRISTIANSFELD:  Søren Vester, designer og som kalder sig for moderne bonderøv besøger Christiansfeld med et foredrag, hvor han vil fortæller om det at være kreativ og se mulighederne. Søren Vester kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere til at føre  drømme og ideer ud i livet.
Søren Vester har medvirket i flere programmer på TV og i 2015 fik han sin egen programserie, ”Vesters Verden” på DR. Han har sammen med Line Franck lavet 10. sæson af ”I Hus Til Halsen”, hvor de kommer trængte boligejere til undsætning og i programmet, som er sendt her i 2022. Han er også aktuel i ”Søren Vesters Have”, hvor han viser kreative ideer fra egen have, fortælles der blandt andet i en pressemeddelelse.
Søren Vester er fra Thy. Han er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Foredraget med ham foregår  den 10. september på 2. sal i Musiksalen – Søstrehuset, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld. / sebro

Se også