Kraftig forurening af vej ved Sjølund

Således så forureningen ud ved Binderupvejs udmunding i Sjølund Landevej.

SJØLUND: Hvis du så blå blink og projektørlys ved Sjølund Landvej nord for Sjølund torsdag aften, var det fordi, brandvæsnet var i fuld gang med at rense vejbanen på Binderupvej efter en kraftig forurening.

Brandvæsnet, TrekantBrand station Kolding, modtog meldingen om forureningen klokken 19.53 som en mindre forurening. Det viste sig dog, at det nok stod lidt værre til. Vagthavende indsatsleder, Ronni Petersen, valgte tilsyneladende både tilkalde assistance fra egen station i Kolding og hjælp fra et privat firma, som har specialiseret sig netop  i  rensning af vejbaner efter forureninger.

Forureningen strakte sig over mere end én kilometer vejbane ad Binderupvej fra Sjølund Landevej og hen forbi krydset ved Møgelballevej.  Værst stod det til i de mange vejsving Binderupvej byder på. Vores fotograf var på stedet, og han fortæller, at vejbanen over det lange stykke tilsyneladende blandt andet blev renset med katte sand.

Mens rensningen stod på var Binderupvej fra udmundingen i Sjølund Landevej afspærret.
Vi har forsøgt hos TrekantBrand, at få at vide, hvad det var, der var spildt, men indsatslederen har ikke ringet tilbage, så det kan vi ikke fortælle.

Se også