Trafikstøjen fra motorveje skal reduceres

Tobias Jørgensen , Venstre

LÆSERBREV: Infrastrukturen er en livsnerve til erhvervs- og vækstpolitikken her i centrum af produktionsdanmark. E20 og E45 skærer sig gennem vores landskab, som en guldåre af muligheder for vores område.

Og det er ikke ukendt, at der er behov for mere asfalt, for at imødekomme den trafik, der kører på vores motorveje. Derfor ønsker vi også, at motorvejsnettet dimensioneres og udvides med ekstra spor og afkørsler, så trafikken glider lettere til glæde og gavn for os alle.

Men der er en vigtig ting, vi skal huske. Støjen skal væk. Mange mennesker indlægges hvert år, med forhøjet blodtryk og hjerteproblemer, der kan relateres direkte til vejstøj. Derfor er der behov for tiltag som støjreducerende asfalt og effektive støjværn langs større veje, der ligger bynært.

Tobias Jørgensen
Folketingskandidat &
Byrådsmedlem (V)
Fovsletvej 21
6580 Vamdrup

 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.