Nyt firma er rykket ind hos Dansk Autologik i Vamdrup

VAMDRUP: Dansk Auto Logik A/S i Vamdrup har etableret et tæt samarbejde med sjællandske RTT, der er en af de større aktører inden for opbygning og indretning af erhvervsbiler. 

RTT har lejet sig ind hos Dansk Auto Logik på Koldingvej i Vamdrup. Samtidigt har RTT overtaget alle aktiviteter af indretningen af erhvervsbiler, skriver jv.dk.
Alle andre værkstedsopgaver, som Dansk Auto Logik har udviklet, fortsætter uændret. Det gælder fx ombygning af personbiler til gulplade-biler,  klargøring, vedligehold og reparationer med henblik på videresalg til næste kunde af leasing- og udlejningsbiler, lyder det i forbindelse med aftalen med RTT.
RTT betegner placeringen i Vamdrup som vigtig, da det vil være med til at gøre processen med at opbygge erhvervsbiler hurtigere. Firmaet kan nu modtage bilerne direkte fra autologik, og derved få dem lavet med unikke løsninger hurtigere end før, lyder det fra RTT.

/ sebro

Se også