Trim på Østergade i Vamdrup lukker

Trims bygning på Østergade i Vamdrup, ses til høje i billedet.

VAMDRUP: Da det åbenbart ikke er lykkedes for Birthe og Hans Christian Jespersen, Trim, på Østergade i Vamdrup efter længere tids søgen at finde en køber, som vil drive deres forretning videre, har de besluttet at lukke.
 Efter planen lukker parret forretningen i begyndelsen af december. Det sker så efter 27 år med salg af cykler, scootere og havemaskiner og reparation. De håber så på, at få bygningen med forretning og lager solgt, skiver jv.dk.
For selve hovedbygningen gælder, at den på et tidspunkt er genkøbt af Bane Danmark, da det var et de huse i byen, som blev eksproprieret på grund af vibrationer fra gennemkørende tog, hvilket betyder, at lokalerne i hovedbygningen åbenbart nu kun må anvendes til erhverv og ikke til beboelse. Til gengæld ligger bygningen rigtigt godt og centralt til erhverv.

Se også