Stor tilslutning til kamp mod vindmøller

(Opdatering 28. 11. 22)

Fra mødet i Trekløverhallen i Stepping, som samlede 120 borgere. (Privatfoto). 

ØDIS BRAMDRUP/STEPPING:  – Vi er godt tilfredse med opbakningen. Der mødte omkring 120 borgere op til mødet, og vi fik 50-60 underskrifter.  Og det er flot taget i betragtning, at det var 1. søndag i advent, som trækker i mange:

 Det siger anlægsgartner Hans Lage fra Ødis Bramdrup efter et borgernøde søndag i Trekløverhallen i Stepping. Han har sammen med Daniel Klestrup Bjærge sat sig i spidsen for en borgerprotest mod planerne om etablering af kæmpe energipark i området med møller helt i op 180 meters højde:
– Så høje møller hører slet ikke hjemme på landjorden. De skal ud på havet, tilføjer Hans Lage.

Energiparken planlægges til etablering på et stort landbrugsområde mellem Højrup og Ødis Bramdrup. Det handler om et område, som af Kolding Kommune tidligere har udpeget som egnet til vindmøller og solceller.
Bliver projektet til noget, så er det meningen at der skal opsættes gigant høje møller i 180 meters højde, samt at der skal plantes en stor solcellepark i området. Der står 150 hektar jord til rådighed for projektet, som er iværksat af to lokale jordejere i samarbejde selskabet European Energy.
Hans Lage og Daniel Klestrup Bjærge fra Ødis-Bramdrup søger fortsat, at få fleste mulige underskrivere på en protestliste mod parken, som skal sendes til Kolding Kommune. /sebro

 

 

 

Se også