Julevandring til Christinero

Fra julemachen til Christinero.

CHRISTIANSFELD: Masser af børn gik igen i år sammen med forældre og bedsteforældre ud gennem skoven til Christinero for at vække julemanden.

Turen, der var arrangeret af Christiansfeld Handelsstandsforening, startede som altid på Prætoriustorvet foran hotellet, hvorefter man i samlet flok drog ud til Christinero. Her skulle børnene sammen med julemandens kone og børn råbe så højt de kunne (det lød som mindst 130 decibel) for at vække julemanden, som herefter delte små gavepakker ud til de feststemte børn.
Både små og store deltagere blev desuden tilbudt varm gløgg og lækre æbleskiver, før turen gik tilbage gennem den halvmørke skov tilbage til Christiansfeld. Her kunne man traditionen tro være med til i Hosianna inde i Brødremenighedens Kirke. / Lars Østergaard Jensen

 

Se også