Udsatterådet i Kolding inviterer til fælles jul

Kolding Rådhus i julebelysning.

For første gang inviterer Udsatterådet i Kolding Kommune til Jul i Fællesskab den 13. december.

’Jul i Fællesskab’ er for udsatte borgere, som ikke har det samme netværk og mulighed for at holde jul ligesom mange andre. Og for Udsatterådet har det været vigtigt at skabe et rum, hvor alle kan tage del i juleglæden, fortæller Udsatterådets næstformand Rikke Steppat Damkjær Nielsen.

”De mennesker, som er inviteret, fortjener at være en del af et fællesskab. Her er der plads til alle, og i stedet for at sidde alene får de nu også lov til at være en del af et fællesskab og mærke hjertevarmen, der hører julen til,” siger hun.

Udover at der på den aften vil være luciaoptog, julesalmer og den traditionelle julemad, så vil der også være julegudstjeneste, gaver, julekager og meget mere. Alle ingredienserne til at skabe en fantastisk julestemning for de op imod 200 borgere, der forventes at deltage.

Erhvervslivet og frivillige bakker op

Julearrangementet er et samarbejde på tværs af alle væresteder. Derudover vil medarbejdere og frivillige hjælpe med at dække borde, servere og sikre, at alle har en god aften.

Mange virksomheder i Kolding Kommune har også prioriteret at støtte ’Jul i Fællesskab’ på trods af, at flere ikke har de samme muligheder som normalt for give en ekstra økonomisk hånd i julen.

Blandt andet har De hjemløses Landsorganisation Sand doneret 200 kuverter julemad, Oles Chokolade donerer chokolade til alle gæsterne, Seest-bageren juleklejner og Udsatterådet selv bidrager til gaven, som deltagerne får på selve aftenen.

Se også