Flot overskud hos vikingerne i Jels

JELS: 16.209 tilskuere så i sommers forestillingen om Danemordet hos vikingerne i Jels.  Årets “vikingetogt” over scenen  indbragte ikke mindre end 404.000 kroner i overskud til brug for foreningen. 
Med sommerens togt i bagagen er forberedelserne allerede i gang til næste sommers forestilling. Forfatteren, Morten Stenger, lægger i disse dage sidste hånd på manuskriptet, der bærer titlen: “Den Sidste Viking”.
Det er forestilling, som er baseret på den historiske beretning om Harald Hårderåde, og er en historie, der er sprængfyldt med kampe, drama og kærlighed. Og så melder vikingerne også ud, at trods for den historisk høje inflation holdes billetpriserne fuldstændig i ro i 2023.
Gennem tilbagemeldinger fra publikum har vikingerne endvidere besluttet at give mere plads for gæsterne at sidde på. Et tiltag som betyder, at antallet af tilskuere næste år reduceres til ca. 1.200 pr. forestilling.

Som julegave

Billetsalget til næste års forestilling er også skudt i gang. Det skyldes, at mange har tradition for at lægge billetter til Vingespillet under juletræet, som gavekort.
“Den Sidste Viking” spilles næste år med præmiere fredag den 30. juni, og opføres så hver aften kl. 20. til og med den 16. juli. Søndag den 2. juli spilles der kun kl. 16.00, og søndag den 9. juli er der ingen forestilling, ligesom der mandag den 10. juli først startes kl. 21.00. /sebro
_______________________________

Se også