Coop lukker butikken i Jordrup

Butikkerne i Sjølund og Hejls berøres ikke.

JORDRUP: Fra februar er det slut med en af de lokale Dagli’Brugser her i lokalområdet. Coop har nemlig besluttet at lukke forretningen i Jordrup. Og så er det også slut med lokal indkøb af dagligvarer i landsbyen.

Beslutninger er truffet med grund i den eksplosive stigning i energipriserne, kombineret med kundernes ændrede indkøbsvaner. Ud over butikken i Jordrup lukkes yderligere 11 Dagli’Brugser rundt om i landet, lyder det i en pressemeddelelse.
Det er butikker, der nu skubbes ud over kanten, som i forvejen i flere år har haft det svært, og haft vigende omsætning og underskud uden udsigt til at udviklingen kan vendes.
De resterende butikker her i området i Sjølund og Hejls berøres ikke. I øvrigt hører Dagli’Brugsen i Hels ikke under Coop, men er en filial af SuperBrugsen i Vonsild som i samarbejde med Coop drives af egen selvstændig forening.

Beslutningen betyder, at Dagli’Brugsen i Jordrup har sin sidste åbningsdag fredag den 24. februar 2023. Alle medarbejdere butikkerne, der lukkes, bliver opsagt. Og i Jordup er der i alt 17 ansatte.  Coop vil i videst muligt omfang forsøge at finde job andre steder i Coop-koncernen til de berørte.

Seneste:

Lokale kræfter i området, er efter Coops meddelelse om at man lukker Dagli’Brugsen i  Jordrup i februar næste år, gået i gang med at skaffe grundlag for købmandsbutik i byen. Og det sker med nabolandsbyen Aagaard som forbillede, hvor det netop er lykkedes at få en købmandsbutik i gang, som erstatning for en også en lukket Dagli’Brugs. /sebro

Se også