Fyret slog tilbage

STEPPING: TrekantBrand station Stepping – Stepping Frivillige Brandværn – blev natten til fredag (06.01.22) klokken 02.03 kaldt til en gård på adressen, Kærfort 15 ved Stepping.

Fra brandstationen i Stepping oplyses, at ved ankomsten viste det sig, at årsagen var, at gårdens fyr var slået tilbage og havde dermed udviklet en del røg. Brandfolkene fik hurtigt situationen under kontrol.

Station Stepping rykkede ud med en standard udrykning, bestående af en automobilsprøjte og en vandtankvogn. Men da alarmen fra vagtcentralen lød på gårdbrand, blev der samtidigt afsendt en vandtankvogn fra station Tyrstrup. Den kom dog i påkomne tilfælde ikke i aktion.

Gården på adressen Kærfort 15 ejes i øvrigt af Vejdirektoratet, opkøbt for at give på plads til en måske kommende ny motorvej. /sebro

Se også