Mød borgmester og udvalgsformænd til politisk træffetid

Borgmesteren og de politiske udvalgsformænd m/k er klar til en ny politisk træffetid. På billedet mangler Eva Kjer Hansen, formand for Kulturudvalget.

18. januar, kl. 19-20, er der politisk træffetid på Christiansfeld Bibliotek med borgmesteren og de politiske udvalgsformænd.

Alle er velkommen, hvad enten man har et spørgsmål, kommer med input til at forbedre den kommunale service, gerne vil præsentere en spændende ide eller blot har lyst til at møde politikerne og høre nærmere om byrådets arbejde.

Det er anden gang, at byrådet inviterer til politisk træffetid. Første gang var på Kolding Bibliotek sidst i oktober.

”Vi var lidt spændte på interessen, da vores første træffetid faldt sammen med valgkampen op til folketingsvalget. Men et pænt antal borgere mødte op, og vi havde en rigtig god aften. Nu rykker vi så til Christiansfeld, og senere kommer vi også til Lunderskov og Vamdrup, så vi får hele kommunen dækket godt af,” fortæller borgmester Knud Erik Langhoff.

Den politiske træffetid er et forsøg på at styrke og udvikle det lokale demokrati. Arrangementet har et uformelt præg. Der er ikke krav om tilmelding.

Læs mere her: https://www.kolding.dk/om-kommunen/nyhedsarkiv/mod-borgmester-og-udvalgsformaend-til-politisk-traeffetid/ 

Se også