Nu kan du møde borgmester og udvalgsformænd i centerbyerne

Der lægges ud med træffetid i Christiansfeld. Derefter følger Lunderskov og Vamdrup.

Her er de politikere, minus Eva Kjer Hansen (V) ,som du både kan stille spørgsmål til og tilbyde gode ideer på møder i centerbyerne. Fra venstre Hans Holmer (SF), Villy Søvndal (SF), Jørn Chemintz (SF), Knud Erik Langhoff (Kons.) Søren Rasmussen (DF) Birgitte Munk Grunnet (S)  Jacob Ville (V) og Birgitte  Kragh (V).

KOMMUNEN: Nu kan du snart møde byrådets udvalgsformand med borgmester Knud Erik Langhoff i spidsen ansigt til ansigt. De inviterer nemlig nu, som noget helt nyt, til åbne møder i centerbyerne

Der lægges ud på Christiansfeld Bibliotek den 18. januar fra klokken 19. Og alle er velkommen, hvad enten det handler spørgsmål eller input til at forbedre den kommunale service. Eller måske blot med lyst til at møde politikerne og høre nærmere om byrådets arbejde.
­ Tidligere har byrådet holdt et lignende møde. Det var på biblioteket i Kolding:
– Her var vi lidt spændte på interessen, da mødet faldt sammen med valgkampen op til folketingsvalget. Men et pænt antal borgere mødte op, og vi havde en rigtig god aften.  Nu rykker vi så til Christiansfeld, og senere kommer vi også til Lunderskov og Vamdrup, så vi får hele kommunen dækket godt ind, fortæller borgmester Knud Erik Langhoff (C) i

Den politiske træffetid skal ses som et forsøg på at styrke og udvikle det lokale demokrati. Arrangementerne har der for et uformelt præg. Der er ikke krav om tilmelding. Interesserede borgere kan komme og gå, som man vil, og der er kaffe på kanden og kage på bordet.

Byrådet har planlagt yderligere to politiske træffetider i centerbyerne det er 20. april på Lunderskov Bibliotek og 14. september på Vamdrup Bibliotek.
Herefter vil politikerne evaluere forsøget og tage stilling til, om ordningen skal fortsætte, lyder det fra Knud Erik Langhoff. /sebro

Se også