Populær sang i Lunderskov fortsætter med ny leder

Liselotte Asbogaard – som tager over som leder af de populære sangaftener i Lunderskov.

LUNDERSKOV: Kendte Svend Damgaard fra Lunderskov har valgt, at trække sig tilbage som leder af de populære sangaftener i Lunderskov, men sangen fortsætter med ny leder.  Det er ligeså kendte Liselotte Asbogaard fra Lunderskov, der tager over. Og hun bebuder, at sangaftenerne forsætter helt i samme stil og med samme indhold, som tidligere:

– Vi fortsætter her i foråret med fire sangaftener, og det bliver lige som tidligere på onsdage, og de foregår også helt som sædvanligt i Aktivitetshuset på adressen Storegade 3 i Lunderskov fra klokken 19-21, fortæller Liselotte Asbogaard.

Ud over de fire aftener i foråret planlægges der også fire sangaftener hen over efteråret – også på onsdage – men herom vil der følge yderligere oplysninger, fortæller hun videre.

Og ingen sang uden musik. Og heller ikke i Aktivitetshuset i Lunderskov:

– Jørgen Juhl fra Kolding har givet tilsagn om at fortsætte med at spille til sangen, og det er vi meget glade for, siger Liselotte Asbogaard.

De populære sangaftener i byen er populære, de er i stand til at samle omkring 40 deltagere, som gerne vil synge sammen med andre.

Første sangaften her i foråret bliver onsdag den 1. februar, fortæller Liselotte Asbogaard.  Bag sangaftenerne står Lunderskov Sangforening. /sebro.
 

Se også