Forening betaler 1,8 mio. tilbage til medlemmerne

Godt regnskabsår for KHL kommer medlemmerne til gode.

Poul Bøving Christensen (Pressefoto)

LANDBRUG: Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, har haft et så godt regnskabsår med et årsresultat på cirka 2,3 mio. kroner, at det er besluttet at sende 1,8 mio. kroner retur til medlemmerne.

– Jeg er stolt over, at vores gamle forening driver en levende virksomhed, der konsoliderer sig år for år. Både som KHL-medlem og landmand er jeg glad for at være med i et fællesskab, hvor vi med overskudsdelingen viser, at vi står sammen. Det er ikke bestyrelsens holdning, at vi skal samle penge sammen. De skal i stedet ud, hvor der er brug for dem, fortæller KHL’s næstformand, Poul Bøving Christensen, Vranderup ved Kolding i en pressemeddelelse.

Det er femte år i træk KHL præsenterer et overskud, der kommer det enkelte medlem til gode.

Overskudsdelingen kommer oveni 1,1 mio. kroner, som de aktive medlemmer i 2022 fik i timesatsrabatter. Samlet set betyder det, at 87 procent af det gennemsnitlige indbetalte kontingentbeløb på 3,3 mio. kroner vender tilbage til medlemmerne i form af rabatter og overskudsdeling.

KHL er en spillevende forening, som forstår at holde på medlemmerne. Medlemstallet er status quo, hvilket er ret enestående i en tid med færre og færre landbrug. /sebro

 

Se også