På vej med bog om en hestehandler-familie   

Historisk bog om kendt hestehandler familie er på trapperne.

VAMDRUP – Jeg kan nu fortælle, at min bog nu er sendt til trykning. Men selvom jeg har bestilt ekspres trykning, forventer jeg først at få bøgerne fra trykkeriet, Toptryk i Gråsten,  den 31. januar, fortæller Anne Grethe Andersen Pind til Fællesavisen.

Anne Grethe Andersen Pind er som tidligere på vej med en bog, som fortæller om den for længst forsvundne Hestehandlergården, som i sin tid lå i Søndergade i Vamdrup midtby.
Hun lavet bogen blandt andet fordi hun er født op opvokset netop i Hestehandlergården, idet hendes far, Georg Andersen, drev den gennem mange år, hvorefter hendes bror, Kaj Erik Andersen tog over.

Anne Grethe Andersen Pind

Anne Grethe Andersen Pind bebuder, at hun i forbindelse med udgivelsen af bogen kommer til Lokalhistorisk Arkiv i Vamdrup og fortæller om bogen. Besøget er med reception berammet til lørdag den 25. februar 2023 fra klokken 14.

Og den 20. april følges der op med et foredrag med Anne Grethe Andersen Pind om livet på Hestehandlergården og om bogens indhold. Det sker ligeledes på Kongeåmuseet på Jernbanegade i Vamdrup. Det nøjagtige tidspunkt for dette indslag vil blive offentliggjort senere.

Titlen på Anne Grethe Andersen Pinds bog er ”Hestehandlerfamilien Andersen i Vamdrup, 1889- 2020. Et stykke danmarkshistorie”. Den er hardcover, garnhæftet, i A4-format på 180 sider.
Anne Grethe Andersen Pind er i dag bosiddende som blandt andet forfatter og kunstmaler i Lyngby ved København. / sebro

 

 

Se også