Vanvidsbilist snuppet i Vamdrup

VAMDRUP: Er Vamdrup blevet et nyt samlingssted for racerkørsel og vanvidskørsel? Det frygter i hvert fald flere lokale borgere for, da de har bemærket, at flere biler med unge mennesker bag rattet ind i mellem samler sig på Bavnevej i byens industrikvarter med vild kørsel til følge.

Og det skete også natten til lørdag. Og efter praj til politiet, blev der straks politi til stedet:
– Der var væddeløbskørsel på stedet. En 27-årig mand fra Varde kørte i en blå BMW. Han er sigtet for vanvidskørsel, og bilen blev konfiskeret, fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Duus, til Kolding Netavis.
Og manden fik desuden et kørselsforbud. Politiet var på stedet på Bavnevej i Vamdrup klokken 00.10. Bavnevej er i øvrigt forbindelsesvej fra øst til og fra hovedvej LV rute 25, Kolding- Tøndervej til byen. / sebro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.