Gammel forening fik nyt navn

VAMDRUP: Vamdrup Handelsforening har skiftet navn. Nu hedder den Vamdrup Handel & Erhverv. Ændringen blev en realitet, da foreningen, der har eksisteret siden 1929, torsdag aften holdt generalforsamling i Arena Syd i Vamdrup. Det skriver Ugeavisen Vamdrup i ugens udgave.
Idéen med navneskiftet er at samle hele byens handels- og erhvervsliv i en forening. .
– Det bliver en længere proces, men vi tror på det, lyder det fra formanden, Per Tonnesen.
Per Tonnesen forklarer videre til ugeavisen, at den nye forening er en konsekvens af udviklingen med blandt andet lukninger af butikker og medlems tilbagegang. Oprindeligt  havde den hidtidige bestyrelse i første omgang opfordret til en opløsning af handelsforeningen. I stedet opfordrede man til en navneændring, som skal signalere, at man fremover ønsker at favne ikke kun butikslivet, men også eksempelvis industrivirksomhederne. Og sådan blev det altså.
På generalforsamlingen var der valg til bestyrelsen i den ”nye” forening. Freddy Christensen fra Vamdrup Biler og Allan Winther Bruun fra SuperBrugsen blev genvalgt.  Søren Bærentsen fra EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup blev valgt til bestyrelsen, mens Finn Thomsen fra Trail & Sport blev suppleant.

Derudover består bestyrelsen af Per Tonnesen fra Tonnesen Herretøj og Carina Wegge Theider fra Ugeavisen Vamdrup. Bestyrelse konstituerer sig på et møde tirsdag den 21. februar. /sebro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.