Lopperne har haft vokseværk

Der lægges op til stort udbud af attraktive lopper ved årets første marked på Loppegården ved Lunderskov 

Der plejer at være trængsel ved Loppegården, når portene slås op – og lørdag den 4. marts bliver nok ingen undtagelse.

LUNDERSKOV: Der er lagt op til et stort loppemarked, lørdag den 4. marts. når portene klokken 09.00 slås op til hallerne på Loppegården på Rolykkevej 4 6640 Lunderskov til årets første loppemarked. Mængden af lopper har nemlig i den stille vintertid haft vokseværk.

– Mens vi har ventet på foråret, er mængden af lopper lige så stille vokset hver eneste dag, fortæller Hans Jørgen Knudsen, der er formand for arrangørernes informationsudvalg til Fællesavisen.

Og det skyldes udelukkende løbende bidrag fra venlige donorer, som ringer og bestiller afhentning, eller som afleverer flotte genbrugelige loppesager i skuret på Loppegården:
– De flotte ting fra skuret tømmes hver dag af klubbens medlemmer og bringes sikkert ind i hallerne, så de kan klargøres til lopper, når den store dag kommer med loppemarkedet, lørdag den 4. marts, fortæller Hans Jørgen Knudsen videre.

Trods en hvis ro i vinter er hallerne på Loppegården på Rolykkevej mellem Lunderskov og Andst er de allerede godt fyldt op med lopper. Og medlemmerne af den lokale Y-Mens Club i Lunderskov er godt i gang med at sortere ud på hylderne, der snart er fyldt helt op, lyder det videre.

– Hvis du er genbrugsfreak eller bare lige mangler en ting, så er et besøg på Loppegården på dagen et ”must”.   Der er gratis parkering og fri entre til markedet den 4. marts. Og der er kæmpe stort udbud af lopper i hallerne. Nævnes blandt meget kan nævnes møbler i alle størrelser, værktøj, el. artikler, tøj, legetøj og bøger, fortæller Hans Jørgen Knudsen.
Og så byder dagen også på stor tombola med flotte gevinster- og der kan købes kaffe med tilbehør.

Indtægter ved Loppemarkedet går som sædvanlig til støtte til foreningsarbejde fortrinsvis i lokalområdet.

Se hjemmesiden www.Lunderskov .ysmen.dk . Yderlige oplysning fås hos Holger Møberg tlf. 6077 4031. / sebro 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.