Nødbehandlerbil rykker ud med førstehjælp døgnet rundt

På fredag er der generalforsamling i foreningen, som står bag det unikke initiativ

Nødbehandlerbilen i Fjelstrup rykker ud døgnet rundt ud med førstehjælp, når uheldet er ude.

FJELSTRUP: Vil du vide noget om, hvordan det går med nødbehandlerbilen i Fjelstrup, så kan du møde frem på brandstationen i Fjelstrup på fredag den 24. februar. Da er der nemlig generalforsamling i foreningen, som står bag bilen.
 Som tidligere omtalt er nødbehandlerbilen i Fjelstrup et helt unikt initiativ, som det lokale brandværn i samarbejde med byens borgere har taget for at bringe ventetiden på hjælpen fra en ambulance ned – og det redder liv!
Nødbehandlerbilen i Fjelstrup rykker ud, hvor det findes nødvendigt ved alle 112 opkald på ambulancehjælp og betjener primært nærområdet, hvor Fjelstrup Frivillige Brandværn – via Brand og Redning Sønderjylland – slukker ildebrande og udfører redningsopgaver, men når der er brug for det, assisterer den også med udvidet førstehjælp uden for dette område.
Nødbehandlerbiler betjenes døgnet rundt af førstehjælps uddannede borgerne og af brandmænd, tilknyttet det stedlige frivillige brandværn. Bilen har fast plads på den lokale brandstation.
Generalforsamlingen på fredag starter klokken 17. / sebro

Se også