Karsten fortæller historien om Kim Larsen i Tyrstrup kirke

Karsten Holm synger Larsens sange og fortæller noget af historien.

Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen – født Kim Melius Flyvholm Larsen den 23. oktober 1945 og død den 30. september 2018.

– Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70’erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist. Da han startede i begyndelsen af 70´erne, var han én af de kunstnere, som man enten ikke kunne fordrage eller elskede. Alt dette er ændret i dag. Alle elsker Kim Larsen – ung som gammel. Derfor er tiden også moden til at lave et sangforedrag, der hylder ham, mener Karsten Holm.

Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det var ikke svært at sammensætte materialet til dette sangforedrag, og så har han altid haft visse fortrin for at gi’ den som Kim Larsen, nemlig flaben/munden. Og Karsten kan ramme tonen, så man kommer i tvivl om det er Larsen selv.

Ikke kun musik

Ud over sangene og musikken vil Karsten Holm også fortælle historien om Kim.

– Vi skal have de gode sange fra “Langebro”, “Maria” til nyere, så som “Dengang da jeg var lille”, siger Karsten.

Udover at synge sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med “Sange fra glemmebogen,” som der også skal høres et par stykker af.

– Når Kim Larsen fortolker en sang, lyder det altid som han selv havde skrevet den, mener Karsten Holm, som kommer til Christiansfeld den 21. marts kl. 19.30 i Tyrstrup kirke.

/eng

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.