Udslip af kemikalier i Vamdrup

 

Et glimt af det store opbud af køretøjer med blå blink hos Daugaard torsdag aften. (Foto for Fællesavisen).
Her brandvæsenet i gang med at bekæmpe et tidligere udslip af kemikalier fra Daugaards Varehotel i Vamdrup. (Arkivfoto sebro-press.)

FÆLLESAVISEN/VAMDRUP: Klokken 21.49 torsdag aften indløb der til TrekantBrand en melding om et større udslip af kemikalier ved en virksomheden Daugaard Varehotel, Bavnevej 13 i Vamdrup. Foruden materiel og mandskab fra TrekantBrand station Vamdrup blev også TrekantBrands specialenhed til bekæmpelse af kemikalieudkaldt tilkaldt.

Virksomheden, Daugaard Varehotel i Vamdrup er hos myndighederne placeret i kategorien ”særlige farlige virksomheder” grundet tilladelse til at opbevare giftstoffer.

Det vides dog ikke i skrivende stund ikke noget om, hvad udslippet handler om, eller hvor omfattende det eventuelt er, idet der ikke endnu er udmeldt noget fra politiet eller brandvæsnet om hændelsen, som dog grundet de mange køretøjer med blå blink, samlede en del nysgerrige tilskuere ved virksomheden på Bavnevej i Vamdrup.

SENESTE: Ved redningsmandskabets ankomst viste det sig, at der var slået hul på en større beholder inde på virksomheden, som indeholdt giftstoffer. Det lykkedes åbenbart at begrænse udslippet, så det ikke forvoldte større skader og ingen mennesker kom til skade ved uheldet, oplyser politiet her til morgen (03.03. 22).

 

 

Se også