Byggematador vil bygge helikopterhangar i Vamdrup

VAMDRUP: Kolding Lufthavn i Vamdrup vil snart får tilført endnu en hangar. Denne gang til helikoptere. Og bag projektet står Vamdrup-drengen, byggematadoren og rigmanden, Pierre Legarth.

Det fortæller han til Jv.dk, og det er meningen, at hans egen helikopter skal stå i den nye bygning, og hvor overskydende plads tænkes udlejet
“Vi vil gerne bidrage med yderligere aktivitet i lufthavnen, der er en unik og særlig institution med flere stærke virksomheder, som andre kommuner misunder os” fortæller Pierre Legarth til Jv’s netavis.
Pierre Legarth, der født op opvokset i Vamdrup, er selv ”bidt” helikopterflyvning. Ifølge byggematadoren er der også pæn efterspørgsel fra erhvervslivet til netop helikopterflyvninger. Som et eksempel nævner han, at man kan komme fra Vamdrup til København på en time, og samtidig udgå at ende i kø. / sebro

Se også