Forum Christiansfeld vil opgradere stinettet i byen

Theodor Hansens sti i bymidten – navngivet efter en  tidligere borgmester i byen. ( Foto: sebro press).

CHRISTIANSFELD: Forum Christiansfeld arbejdet i øjeblikket med planer om at op prioriterer stinettet i og omkring byen. Det er meddelt til kommunen i forbindelse med fordelingen af penge fra den såkaldte centerbypulje.

Derfor er der i fordelingen af midlerne nu afsat et rammebeløb med henblik – som det hedder i det kommunale sprog – til at kickstarte fokus på netop stinettet i UNESCO-byen.

Forum Christiansfeld ønsker endvidere fortsat at bidrage med midler fra puljen til det igangværende projekt ved CUBEN i Christiansfeld.

Det handler om et projekt, som tidligere er omtalt detaljeret her i avisen, og hvor der allerede blev disponeret kommunale midler til i 2022, men hvor man ikke nåede at få det fuldført.
Der er i denne forbindelse ønske om at skabe nye trænings- og aktivitetsmuligheder udendørs ved CUBEN, både til det organiserede foreningsliv, men også til det uorganiserede liv i byen.
Ud over midlerne fra centerbypuljen har idrætsforeningen en egenfinansiering, og der søges også hjælp fra fonde til det samlede projekt ved CUBEN.
Endvidere ønsker Forum Christiansfeld at bruge midler fra centerbypuljen til et få lavet og få opstillet nye skilte ved tilkørselsvejene til byen.
Forum Christiansfeld ønsker også at bruge en del af midlerne under småbeløb til at samle medlemmerne i foreningerne, som er repræsenteret i Forum Christiansfeld, til et årsmøde.
Det handler om følgende foreninger: Brødremenigheden, Christiansfeld Vinfestival, Idrætsforeningen, Christiansfeld Erhvervsråd, Christiansfeld Handelsstandsforening, Museum Kolding Christiansfeld og Business Kolding. / sebro

Økonomi:

Projekt ved CUBEN 155.000 kr.
Skilte 39.000 kr.
Styrkelse at stinettet i byen 100.000 kr.
Småprojekter 30.000 kr.
I alt 324.000 kr.
Se også