Rygter om snarlig genåbning af Hotel Vamdrup manes til jorden

Der er ikke hold i rygterne om en genåbning af Hotel Vamdrup.

VAMDRUP: – Vi har ingen verserende byggesag liggende, der handler om ombygning af Hotel Vamdrup. Ja, vi har faktisk slet ikke nogen ansøgning overhovedet derfra. Vi har kun en flere år gammel forespørgsel. Så det er i hvert ikke os, der forsinker noget.

Sådan lød det fra byggesagschef Ingelise Jellesen fra Kolding Kommune, da avisen spurgte ind til en eventuel byggesag.

Ingelise Jellesen byggesagschef i Kolding Kommune.

Hermed manes rygter i byen til jorden om, at en af byens virksomheder er i færd med at købe det lukkede, konkursramte hotel i Vamdrups midtby.

Rygterne går på, at den pågældende virksomhed vil købe hotellet og indrette lejligheder på 1. salen og restaurant og selskabslokaler i stueetagen, og at man kun ventede på en byggetilladelse fra kommunen for at komme videre. Men sådan hænger det åbenbart ikke sammen.

Det gamle historiske hotel i Vamdrup har efter en forpagters konkurs nu snart været lukket i et år. Det er mange i byen meget kede af, og derfor håbes på snarlig løsning og genåbning af hotellet, som ejes af caféejer Jan Færch i Esbjerg. Han siger:

– Der har godt nok for snart længe siden været henvendelse fra en virksomhed i Vamdrup, som efter ønske fik en rundvisning på hotellet. Men siden har jeg ikke hørt noget til det.
Jan Færch har selv, før forpagteren gik konkurs, drevet Hotel Vamdrup. I dag ejer og driver han den kendte Café Danmark i Esbjerg, som netop er kåret som Danmarks bedste smørrebrøds restaurant af Den danske spise-guide.

/sebro.

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.