Gunnar Kragh kåret som årets ”ildsjæl” i Kolding Kommune

Gunnar Kragh fra Hejls  – her  ved en af mange historiske udstillinger, som han har stået i spidsen. for.

HEJLS: Tirsdag aften (18.04.23) blev der holdt KulturEvent 2023 på Godset i Kolding, hvor der var fyldt op til sidste plads. Her blev Gunnar Kragh fra Hejls hædret som årets ildsjæl i Kolding Kommune.
Gunnar Kragh blev hædret med prisen for sit mangeårige entusiastiske og utrættelige arrangement, som formand for Hejls/ Hejlsminde Lokalhistoriske forening, hvor lokalhistorien virkelig med ham i spidsen, er sat på plads til gavn både for nutiden og eftertiden.
Det var Kolding Byråds kulturudvalg, der stod for uddelingen af årets kulturpriser på Godset, og det var ved uddelingen repræsenteret ved formanden for kulturudvalget, det Eva Kjer-Hansen og Merete Due Paarup.
 I en kategori, hvor Vester Nebel, Hejls-Hejlsminde, Sjølund og Sdr. Bjert, var nomineret til en pris for by-arrangementer ved Tour De France sidste år – sammen med Dronning Dorothea Teateret, vandt sidstnævnte ikke overraskende med deres succes forestilling ”We Will Rock You”, og der vankede også en prise til Sangkraft Kolding.
De øvrige vindere var:
“Årets kulturelle highfive”: Ung Scene
“Årets ildsjæl”: Gunnar Kragh
“KulturKolding-prisen”: WestStationGallery. /seb

 

 

Se også