Utraditionel appel gav pote

Bestyrelsen i Vamdrup Fjernvarme genvalgt

Et udsnit af den store forsamling som genvalgte bestyrelsen for Vamdrup Fjernvarme. (Privatfoto)

VAMDRUP: Der har været generalforsamling i Vamdrup Fjernvarme. Og det blev noget af et tilløbsstykke. Der fortælles om cirka 150 fremmødte – mod fjorten sidste år.  
Bestyrelsen blev genvalgt. Den havde ellers på forhånd følt sig så truet på taburetterne, at den helt utraditionel havde valgt at sende opfordringer ud til alle andelshaverne om at møde frem til generalforsamling – og netop stemme på genvalgt af den siddende bestyrelsen. Og det lykkedes altså.
Formanden, både den hidtidige – og fremtidige, Niels B Thomsen, kunne fortælle, at det går rigtigt godt for Vamdrup Fjernvarme, og at der fortsat er fuld fart på hurtigst muligt at få fjernvarmen ud til flest mulige i byen.  Når man er færdig i Vamdrup syd, står boligområdet Tyrings Ager i vestbyen for tur.  Antallet af fjernvarmebrugere var dog også i løbet af det seneste år steget fra 1167 til 1408 forbrugere. Og det blev også noteret, at Vamdrup Fjernvarme fortsat hører til blandt landets billigste.
Der var også vundet en skattesag, og det havde skæppet med en portion ekstra penge i kassen.

Fjernvarme til industrien?

I øjeblikket undersøges om byens omfattende industri også kan komme med på fjernvarmen. Det kan blandt betyde, at man kan få overskudsvarme fra isoleringsgiganten, Isover, til gavn for fjernvarmeforbrugerne i Vamdrup. I øjeblikket kommer 36 procent af varmen fra spildvarme fra byens anden store fabrik for isoleringsprodukter, Rockwool, mens 64 procent kommer fra varmeselskabet TVIS.
Endvidere har selskabet også tilbudt fjernvarme et nyt boligprojekt ved Hvidkærgårdsvej, som boligselskabet Boiva planlægger.
Efter generalforsamlingen, som blev holdt i Arena Syd, vankede der kaffe med ostemad til de mange fremmødte. pej/seb.

Se også