40 år som maler hos Elbæk

Mandag den 1.maj 2023 var en ganske særlig festlig dag hos K.P Elbæks Malerforretning A/S, hvor man stolt fejrede, at den trofaste, stabile og pligtopfyldende maler Christian Nørfjand kunne fejre 40 års jubilæum som maler hos K.P Elbæks Malerforretning A/S, hvor han har været ansat siden 1. maj 1983.

Christian Nørfjand, kan fejre 40 års jubilæum som maler hos K.P Elbæks Malerforretning. Her står han med en papirkopi af Dronningens fortjenstmedalje, som kollegerne syntes, han fortjener.

Han kom i lære ved K.P Elbæk, stifter af K.P Elbæks Malerforretning. Dengang lå K.P Elbæks Malerforretning på privatadressen i Taps. Nu ligger K.P Elbæks Malerforretning A/S i den nordligste ende af Kongensgade, nr. 85E, i Christiansfeld.

Christian har arbejdet sammen med 3 generationer, da K.P Elbæks Malerforretning A/S nu ejes af Rene og Jesper Elbæk, søn og barnebarn til K.P Elbæk.

Malerruller, pensler – spartler og spandevis af kvalitets maling, er en fast del af Christian

Nørfjands hverdag. På hans blå scooter kører han rundt til boligforeninger, virksomheder og private i Christiansfeld og omegn. Han maler både inde og ude, og udfører mange maleropgaver for private kunder. Han har igennem årene opbygget sin egen kundekreds, som kun vil have ham som maler.

Christian er stadig en ung mand i 50 ́erne og har ingen planer om, at gå på pension foreløbig. Arbejdsgiveren har ansøgt om Dronningens Fortjenstmedalje for 40 års tro tjeneste, uden fratrædelse, men sådan en gives kun til offentligt ansatte…

Derfor fik han i stedet Dronningens fortjenstmedalje på papir.

Han har altid passet sit arbejde og sat en ære i at have så få sygedage som muligt – hans sygedage kan næsten tælles på en hånd. Han er meget vellidt af både kunder og kollegaer.

Se også