En kvinde med mange jern i ilden og et hjerte for Christiansfeld

”En kvinde med mange jern i ilden og et hjerte, der banker for Christiansfeld.” Sådan beskriver Maria Rasmussen fra Martensens Boghandel den tidligere formand for handelsstanden.

– Til den seneste generalforsamling i Christiansfeld Handelsstandsforening gik Charlotte af som formand efter mange års tro tjeneste.

Hun åbnede sin forretning i 2007 og har siden sin start i Christiansfeld været engageret i foreningen, vinfestival, onsdagsmarkeder, forum Christiansfeld og meget mere, fortæller Maria Rasmussen.

– Charlotte er med sin ildhu og engagement kendt for at udvikle og styrke byen, senest har hun selv udvidet sin butik til dobbelt størrelse og med en stor osteafdelingen udover det store udvalg, hun har af delikatesser, kaffe, vin mm.

Det er et velfortjent tak for denne gang, der skal lyde til Charlotte, som endnu engang trådte til, da det hele brændte på. Selvom hun selv har haft mere end rigeligt at se til.

Vi håber, at Charlotte vil få lidt tid til selv at nyde et godt glas vin, men der er ingen tvivl om, at hun vil blive savnet. For med Charlotte er det aldrig kedeligt – tværtimod, hun er resultatorienteret, glad, omsorgsfuld og står ved sin mening.

Alt dette har gjort det til en sand fornøjelse gennem årene.
Endnu engang tak for din store indsats, udtaler Maria Rasmussen på vegne af den tidligere bestyrelse i Christiansfeld Handelsstandsforening.

Henri.

Se også