Prøv at være lystfisker!

En familie har fået en god fangst ved Dyringkær Put and Take sø, Haderslevvej 152, Haderslev.

Af Lars Østergaard Jensen

For alle dem, som gerne vil prøve at fiske, men ikke ved, hvordan man kommer i gang, tilbyder Sønderjysk Sportsfiskerforening og Kolding Sportsfiskerforening at kigge forbi lørdag den 13. maj.

Fang fisk i Slotssøen

Kolding Sportsfiskerforening afholder Lystfiskeriets Dag for børn og unge under 18 år ved Slotssøen fra klokken 10-15. De unge får her mulighed for at prøve at fiske under kyndig vejledning af foreningens juniorledere, der vil stå på den flisebelagte plads skråt over for biblioteket.

Foreningen stiller fiskegrej til låns, og vejlederne vil hjælpe med kroge, propper og madding.
Foreningen har valgt at lægge Lystfiskeriets Dag ved Slotssøen, fordi der her er god mulighed for at komme i kontakt med unge, som med lidt held vil kunne fange gedde, aborre, skalle og karper i Slotssøen.

Kolding Sportsfiskerforening har en juniorafdeling med cirka 50 børn og unge. Som deltager på Lystfiskeriets Dag vil man på dagen også kunne melde sig ind i juniorafdelingen for 100,- kroner på www.koldingsportsfisker.dk.

Sød fiskepige ved Lystfiskeriets dag ved Slotssøen.

I Haderslev

I Haderslev afvikles Lystfiskeriets Dag af Sønderjysk Sportsfiskeforening ved Dyringkær Put and Take sø, Haderslevvej 152, nord for Haderslev på vej mod Hammelev (følg skiltene), hvor det er muligt at fiske efter regnbueørred, gedde, aborre, skalle, brasen, karpe og ål mellem klokken 9.00 og 13.00.

På dagen kan alle – som har en lystfisker gemt i maven – deltage og prøve fiskeriet ganske gratis. Der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe deltagerne med at komme i gang.

Man er velkommen til at tage sin bedste ven, mor, far, bedstemor eller bedstefar med, for alle kan være med.

Medbring fiskestang – og hvis man ingen har, så ring til foreningens formand, Preben Nielsen på 3085 1101, som så vil prøve at skaffe en lånestang.

Se også