Arena Syd i Vamdrup ramme om V-opstilling

Tobias Jørgensen – vil nu i Folketinget.

FÆLLES:  Han har ambitioner, håndværksmesteren, Venstremanden Tobias Jørgensen fra Fovslet ved Ødis. Nu har også meldt sig som kandidat for Venstre til Folketinget i Koldingkreds syd.

Om medlemmerne i hans parti, så vil benytte sig af tilbuddet afgøres på et opstillingsmøde, som Venstre holder i Arena Syd i Vamdrup torsdag den 15. juni.
Hvis medlemmerne tager i mod tilbuddet fra Tobias Jørgensen kommer han til at afløse Eva Kjær-Hansen, der overraskende ikke opnåede valg ved det seneste valg til Folketinget, og har derfor besluttet helt at forlade politik, når hendes vikariat for Jacob Ellemann Jensen slutter efter sommerferien.
– Tobias er et rigtig godt bud på den der er vores kommende folketingskandidat, han er både arbejdsom og inde i de ting han har ansvaret for, eneste minus jeg kan se ved at få Tobias i Folketinget er, at vi så mister ham i byrådsgruppen, da han har været meget tydelig omkring sin holdning til dobbeltmandat, kommenterer Jacob Ville gruppeformand for Venstre i byrådet og sit partis borgmesterkandidat på nyheden. / seb

 

Se også