Frontalt sammenstød – en person dræbt

 

Her er redningsarbejdet på Rute 25 ved Vamdrup i fuld gang. (Privatfoto)

Af Svend Erik Brodersen
journalist (DJ)

VAMDRUP: Lid over midnat mellem lørdag og søndag skete der et frontalt sammenstød mellem to personbiler på Koldingvej Rute 25 ved Vamdrup. En person – en 26-årig mand – blev dræbt ved ulykken og tre personer blev bragt til akutsygehuset i Kolding.

Ambulancer fra Kolding op redningsmandskab fra TrekantBrand station Vamdrup blev via 112 tilkaldt klokken 00.17 på meldingen om færdselsulykke med fastklemte og med flere tilskadekomne. Og det udløste den helt store udrykning. Foruden to redningskøretøjer og en nødbehandle enhed fra stationen i Vamdrup blev der tilkaldt, tre ambulancer, lægebil, og flere køretøjer fra politiet. Og hovedvejen var totalt spærret, mens redningsarbejdet stod på.
Det er i skrivende stund uklart, hvordan ulykken kunne ske, men klart er, at det voldsomme sammenstød er sket, fordi en af bilerne var kommet over i den modsatte kørebanebane, men hvorfor søger politiet og en tilkaldt bilinspektør at klarlægge.

Det var i denne bløde kurve på Rute 25  omfartsvejen  ved Vamdrup ulykken skete. Der må køres 90 km/tm. på strækningen.

Ulykken skete en i blød kurve mellem rundkørslen ved Koldingvej ved Dansk Autologik og rundkørslen ved Bavnevej. Den dræbte var fører af den ene bil.
Politiet oplyser her til formiddag, søndag, at de pårørende  til implicerede i ulykken er underrettet.

Seneste:
Den unge mand, som mistede livet ved ulykken var fra Gram. Da meddelesen i løbet søndagen efter ulykken nåede til hjembyen valfartede et meget stort antal af afdødes kammerater og venner til ulykkesstedet for at mindes afdøde og lægge blomster. / seb

.

Se også