Penge fra lopper til velgørende formål

Y’s-mens folkene  i Lunderskov er klar til næste loppemarked som er på lørdag i Loppegården

Der håbes og forventes igen på stor interesse for loppemarkedet på lørdag i Lunderskov.

LUNDERSKOV:  Årsregnskabet er gjort op. Og det viser, at Y’s-mens-folkenes loppemarkeder i Lunderskov er en god forretning – til fordel for humanitær velgørenhed. Årets overskud til formålet er løbet op i ikke mindre 189.000 kroner – ganske flot!

– Det betyder, at hver gang du køber noget på vore loppemarkeder, går overskuddet ikke egne lommer. Pengene uddeles til foreninger og klubber fortrinsvist i lokalområdet, fortæller formanden for Y’s-mens klubbens informationsudvalg, Hans Jørgen Knudsen til Fællesavisen.
Og han fortæller videre, at årets overskud er uddelt til 24 forskellige lokale modtagere – inklusive donation til Røde Kors arbejde i Tyrkiet og Syrien.

Næste loppemarked
er på lørdag

Hans Jørgen Knudsen
– Der er masser af spændende loppe på hylderne i Loppegården på lørdag.

Næste gang der sælges lopper på Loppegården på Rolykkevej ved Lunderskov er lørdag den 3. juni – altså førstkommende lørdag:
– Der er heldigvis igen indleveret, hentet og sorteret mange nye spændende lopper, som er sat på hylderne på Loppegården. Siden det seneste succesfulde loppemarked den 4. marts, lyder det fra Hans Jørgen Knudsen.
Og de flittige Y’s-mens folk håber og forventer igen på lørdag en kø af spændte loppekøbere, når porten hæves Klokken 09.00 hæves til markedet.

Hans Jørgen Knudsen gør opmærksom på, at der er lavet ændringer i opstillingen af lopperne i hallerne, så nogle afdelinger bliver lettere tilgængelige, og så den renoverede møbelhal kan bruges bedre. Bemærk derfor den nye skiltning.
Hallerne vil også på lørdag bugne med gode lopper. Der er møbler til alle husets rum, fint genbrugstøj, kunst og kuriositeter, cykler, havegrej, lamper og diverse TV, højttalere, radioer, fotoapparater, elektronik, køkkengrej, pynteting, glas og porcelæn, billeder, malerier, tasker, sko og kufferter, ”nye” CD’er, grammofonplader og DVD’, bøger – og ikke mindst en fin samling legetøj, der vil glæde ethvert barn, fortæller Hans Jørgen Knudsen.
–  Denne gang er der også frimærkesalg. Vi har fået doneret en ret stor samling.
Der er poser med udenlandske mærker, 3000 – 4000 styk, og rigtig mange små-ark fra alverdens lande samt tre gamle frimærkealbums. Og så vil Tombolaen igen står klar med fine gevinster, lyder det videre. / seb

 

Se også