KongeåBadet får tidligere borgmester i chefstolen  

Koldings tidligere borgmester gør karriereskift

Jørn Pedersen.

VAMDRUP: Koldings tidligere borgmester, Jørn Pedersen, gør karriereskift. Efter sommerferien overtager han jobbet som direktør for Slotssøbadet med tilsluttede aktiviteter. Det betyder også, at KongeåBadet i Vamdrup får ham som ny chef.

Den nuværende chef, direktør Otto Skak, går på pension efter 27 år på posten. Det har han netop meddelt alle medarbejderne.

Jørn Pedersen, der var borgmester fra 2010- 2021, bliver ny chef for de 130 medarbejdere, der virker i Slotssøbadet i Kolding, KongeåBadet i Vamdrup, Sct. Jørgens Gård, Dronning Dorotheas Badstue, Danhostel i Kolding og hallerne i Forum Kolding Bramdrupdam.

Jørn Pedersen har siden han stoppede som borgmester været udviklingsdirektør i Vision Estate med køb, udvikling og udlejning af erhvervsejendomme, som speciale. Firmaet, som ejes af Lars Larsen Group og Schou Family Invest, er i øjeblikket er i gang med at opføre et kæmpebyggeriet, Vision Park, ved Tankedalsvej i Kolding Syd.

Otto Skak fyldte søndag 69 år. Han er både glad og stolt over, at Jørn Pedersen har sagt ja til at overtage ledelsen af de 130 medarbejdere og de mange tusinde gæster, som hvert år besøger de tilknyttede institutioner, to svømmehaller, vandrehjemmet, idrætshallerne i Bramdrupdam, Dronning Dorotheas Badstue og Sct. Jørgens Gård.
Jørn Pedersen, der er 55 år, starter i sit nye job 1. august, og får dermed en måneds oplæring hos Otto Skak. /seb.

 

Se også