Lægger ny asfalt på motorvejen

Arbejdet er i fuld gang - og der er risiko for kødannelser

CHRISTIANSFELD: Der lægges i øjeblikket ny asfalt på kørebanen på Den Sønderjyske Motorvej, E45. Og denne gang er det på kørebanen i retning fra Kolding mod Christiansfeld. Og det kan medføre visse problemer for trafikanterne på den stærkt trafikerede vej.
Vejarbejde startede allerede søndag den 11. juni og varer der fra cirka tre uger frem. Det handler helt præcis om strækningen fra rampeanlæg ved afkørsel 65a Kolding Syd/Vamdrup/Tønder til og rampeanlæg ved afkørsel 66 Christiansfeld.

Sådan foregår arbejdet

Fra Vejdirektoratet oplyses, at arbejdet går ud på at af fræse den nuværende belægning, så det bliver  er muligt at reparere den underlæggende belægning. Derefter bliver der lagt en ny og mere klimavenlig asfalt ovenpå, og til sidst  bliver der påført vejstriber.
Resultatet forventes at bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanterne

Arbejdet udføres som aften- og natarbejde, primært mellem kl. 17.30 og 06.00. Mens det står på, bliver den sydgående trafik mod Christiansfeld ledt over i det nordgående spor. Det betyder, at der kun er ét spor farbart i begge retninger.
Fra- og tilkørselsramperne ved rampeanlæg 65b Vonsild i sydgående retning vil være helt spærret i arbejdsperioderne. Der er skiltet med omkørsel ad rute 170.
Vejarbejdet medfører, risiko for kødannelser, for trafikanterne på grund omkørslen regne med længere rejsetid.
I dagtimerne mellem kl. 6.00 og 17.30, hvor der ikke bliver udført arbejde på strækningen, er der åben for normal trafik. /seb

Se også