Fodboldspiller fra Kolding IF vender hjem

– Jeg tager det som et kæmpe skulderklap, siger 21-årige Tobias Sommer.

Sønderjyske Fodbold køber 21-årige Tobias Sommer i Kolding IF. Sønderjyden, der fik sin fodboldopvækst i HFK og Sønderjyske Fodbold, har underskrevet en fireårig kontrakt.

Den nuværende Kolding IF-profil kommer fra Haderslev og spillede ungdomsfodbold i HFK og Sønderjyske Fodbold, inden han som U17-spiller rykkede til Vejle Boldklub. Siden har sønderjyden vokset sig stor og stærk i islandske IF Grótta og siden Kolding IF.
Tobias Sommer har underskrevet en fireårig aftale til 2027.

Dækker flere felter

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at det er lykkes at hente en profil fra Kolding IF til Sønderjyske Fodbold.

– Vi er meget tilfredse med, at Tobias Sommer nu vender tilbage til Sønderjyske Fodbold. Han har udviklet sig godt, siden han forlod klubben, og selv om han kun er 21 år, har han allerede oplevet en del som fodboldspiller. Han forlod akademiet som en dreng og vender hjem som en mand, og vi er overbeviste om, at han kan fortsætte sin gode udvikling i vores stærke miljø, siger Esben Hansen.

– Med tilgangen af Tobias Sommer bliver vi forstærket på nogle positioner, hvor truppen numerisk har manglet en brik. Han kan både spille i midterforsvaret og som 6’er, og på den både bidrager han perfekt til truppens sammensætning, siger Esben Hansen.

Et kæmpe skulderklap

– Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Det er utroligt fedt og noget, som jeg er meget stolt af. Jeg tager det som et kæmpe skulderklap, at klubben ønsker, at jeg skal bidrage til det meget spændende projekt, som man har gang i hernede, de næste fire år.

– Klubben har en rigtig god trup og stab, som jeg glæder mig til at være en del af og arbejde under. Jeg glæder mig allerede til at skulle have hjemmebane på Sydbank Park, hvor jeg selv kom som dreng, siger Tobias Sommer.

Sommer får trøje nummer 26 i Sønderjyske Fodbold.

eng

Se også