Brødremenighedens Hotel får ny køkkenchef

Hotellets ansatte Justian, Nanna og Clara ved årets vinfestival.

En ny køkkenchef er nu udnævnt på Brødremenighedens Hotel.

Det er Mike Larsen, som i forvejen arbejder på hotellet. Han har mange års erfaring med at lave god mad, fortæller Helge Gellert, som er direktør for hotellet.

Gellert var tidligere leder i 35 år i den daværende Christiansfeld Kommune, blandt andet har han haft roller som økonomichef, vicekommunaldirektør og konstitueret kommunaldirektør. Nu tager han sig af hotellets drift.

Christiansfeld Avis bringer i et kommende nummer et portræt af den nye ledelse på det ærværdige gamle hotel.

I sidste uge blev det meddelt, at Per Højgaard stopper køkkenchef på Brødremenighedens Hotel. En stilling han havde beklædt siden oktober 2022, efter først at have været forpagter i mange år. Det blev i alt til næsten 21 år i Christiansfeld.

Se også