Gitte Grønbæk forsvarer forliget om budgettet

Gitte Grønbæk er ligesom borgmester Knud Erik Langhoff valgt på den konservative liste til Kolding Byråd.

LÆSERBREV:

Et ansvarligt budget for Kolding Kommune, som afspejler, at kernevelfærden i form af ældrepleje, børnepasning, skole og borgere med særlige behov er prioriteret højt.

Ved sidste års budget havde vi fokus på udbygning af børnepasning i takt med behovet – i dette budget har vi fokus på udbygning af plejecentre, så vi kan leve op til vores mål om, at det skal være trygt at blive gammel i Kolding Kommune. Vi tør se fremtidens demografi i øjnene og planlægger derefter. Samtidig er det vigtigt, at vi også i fremtiden har råd til en god kernevelfærd.

Her er vi godt på vej. Vi har igen positiv befolkningstilvækst i Kolding Kommune. At vi får flere til at flytte til vores kommune er altafgørende for, at vi i fremtiden er en attraktiv kommune at bo i, at investere i og drive virksomhed i.

Og det forpligter i forhold til afveje krav, behov og nødvendige investeringer, der rækker ud i fremtiden.

Vi tager et stort skridt med 33 mio. kr, til et nyt Stadion, 4,5 mio.kr til Lunderskov Multicenter, 14 mio. kr. til en cykelsti fra Hylkedal til Vamdrup. Cykelstien ved skolen i Alminde og Den blå bro ved Christiansfeld bliver realiseret. Det store logistikcenter ved Tankedalsvej kræver en ny vejføring, her afsættes 40 mio.kr.

Et rigt og bæredygtigt liv indebærer et godt kulturliv, og at vi passer på vores natur og skaber bedre betingelser for biodiversiteten. Det afspejler sig også i både budget og overslagsårene.
I Konservative gik vi til valg på, at det skal være nemt og trygt at være borger i Kolding Kommune. Og med et robust budget for 2024 tror vi på vores fælles fremtid.

Gitte Grønbæk
Cand. Agro,
Byrådsmedlem, kons.
Fynslundvej 41,
6064 Jordrup

 

Se også