Nyt par får roret på Krydstogt Eksperten i Lunderskov

Rejsebureauet er gennem 16 år vokset fra 2 til 11 ansatte og er et af Danmarks største med krydstogter som speciale.

De nye ledere af Krydstogt Eksperten i Lunderskov Marie Louise og Jens Raaholdt.

Efter 16 år ved roret giver Hanne Raaholdt og Niels Petersen nu ledelsen af Krydstogt Eksperten videre til næste generation.

Pr. 1. oktober overtages firmaet af Jens Raaholdt og Marie Louise Raaholdt. De har været med ombord siden 2009 og 2015, så bureauet er i sikre hænder.

I 2007 startede Hanne Raaholdt og Niels B. Petersen rejsebureauet med 100% fokus på salg af krydstogtrejser.

Trods høje bølger igennem tiderne, fx finanskrise, askesky på Island og ikke mindst Covid-19 pandemien, så er bureauet i dag blandt Danmarks største agenter for krydstogtrejser.
Med stor fokus på kundeservice, ordentlighed og ikke mindst stærke familiebånd er bureauet i dag vokset fra 2 til 11 ansatte.

Jens Raaholdt fortsætter i direktionen med det overordnede ansvar for hele bureauet.
Marie Louise Raaholdt indtræder i direktionen som salgsdirektør med ansvar salg og support.

Rejsebureauets stiftere Hanne Raaholdt og Niels Petersen vil fortsat hjælpe til med salg, support og økonomisk styring.

Niels B. Petersen udtræder af direktionen, men fortsætter som økonomichef.

Hanne Raaholdt udtræder af direktionen, men indtræder i salgs- og support teamet.
Direktionen og ejerkredsen består herefter af Jens Raaholdt og Marie Louise Raaholdt.

Godt planlagt

– Generationsskiftet er planlagt og forberedt gennem længere tid, så alle vores kunder, leverandører og ikke mindst medarbejdere kan føle sig trygge ved skiftet, siger Niels B. Petersen.

– Det har altid været et stort ønske, at Hanne og jeg kan påbegynde en langsom – men velovervejet – tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet, når vi selv fandt tiden rigtig. Med generationsskiftet – og ikke mindst vores fortsatte ansættelse i firmaet – kan vi nu i ro og mag begynde at planlægge vores seniorliv samtidig med, at vi kan give al vores viden og erfaring videre til næste generation, siger Niels Petersen, der også er kendt som formand for Lunderskov Handels-, Håndværker- & Industriforening. Han er også med i bestyrelsen for Brugsen i Lunderskov.

Store investeringer

Jens Raaholdt tilføjer:
– Igennem de seneste år, har vi lavet store investeringer, blandt andet i vores IT-platform, som nu er klar til at understøtte den fortsatte vækst. Ligeledes arbejder vi fokuseret på at sikre en veluddannet medarbejderstab, så vi kan blive ved med at give den bedste service til alle vores kunder, siger Jens Raaholdt.

Alle 4 glæder sig til de nye udfordringer og den fortsatte rejse sammen – stadig som familieejet firma; nu blot med en yngre generation ved roret.

Rejsebureauet er blevet en etableret aktør inden for rejsebranchen med en historie, der strækker sig over mere end 16 år.

Virksomheden er kendt for sin ekspertise i at levere skræddersyede rejseoplevelser til sine kunder og for sit engagement i kvalitet og service. Krydstogt Eksperten har kontor i Lunderskov.

Se også