Jazz for børn i efterårsferien

Tuesday Night Brass Band giver en swingende koncert.

I efterårsferien arrangerer kulturcentret Nicolai, Skolegade 2C i Kolding, jazzkoncerter for børn.

I løbet af fire dage kan børn og forældre opleve fire koncerter, der arrangeres som et samarbejde mellem Nicolai for børn, Jazz i Trekanten og Copenhagen Jazz Festival. Alle koncerter starter kl. 11.00.

Årets Jazz For Kids starter tirsdag d. 17. oktober med Kongklave.

Duoen består af trommeslageren Andreas Skamby og perkussionisten Dea Marie Kjeldsen, der har fundet en fælles begejstring i at dyrke et rytmisk univers med både finesse og råstyrke.

Børnene vil opleve en stor spilleglæde, når de serverer dynamiske arrangementer med inspiration fra alverdens trommetraditioner.

Bremer, Ewert, Knudsen.

Big Band

Onsdag d. 18. oktober er der lagt i kakkelovnen til iørefaldende bigband-musik, når Big Band Goes Small Band tager børnene og deres voksne med på en tour gennem bigband-jazzens historie.

Musikken er her arrangeret for kvartet og præsenteres medrivende og tætswingende af de fire ekvilibristiske musikere. God musik blandes med sjove historier og inddragelse af børnene undervejs.

Afrojazz

Efterårsvejret bliver for en stund glemt, når vi skal med Bremer, Ewert, Knudsen på en medrivende musikalsk rejse. Den starter i Zanzibar, hvor mødet mellem varmen, naturen, mennesker og musikere bliver til en helt ny form for afro-jazz og en rejse gennem varme lande torsdag d. 19. oktober.

Kongklave består af trommeslageren Andreas Skamby og perkussionisten Dea Marie Kjeldsen.

Guiderne er guitaristen Nicklas Knudsen, bassisten Jonathan Bremer og trommeslageren Felix Ewert.

Brass band

Jazz For Kids 2023 afsluttes fredag d. 20. oktober med Tuesday Night Brass Band, der giver en udadvendt og swingende koncert, hvor børn som voksne involveres, musikken går lige i kroppen, og det er umuligt at sidde stille. Der skal danses, synges og klappes!

Jonhe

Se også