Lokalråd hørte om byrådets visioner for Lunderskov

Lunderskov Lokalråd består af fra venstre Tina Ellegaard Poulsen, Niels Jørgen Balle, Helle Linnet, Henrik Bjerregaard, Lone Thorndahl, Steen Sparvath og Marie Louise Raaholdt.

Lunderskov Lokalråd holdt sin årlige generalforsamling torsdag den 28. september 2023.

Omkring 30 borgere var mødt frem til generalforsamlingen, som foregik i Lunderskov Hallen.

Birgitte Munk Grunnet
er 1. viceborgmester i
Kolding Kommune.

Birgitte Munk Grunnet (Socialdemokraterne), som er 1. viceborgmester i Kolding Kommune, kom med et oplæg om visionerne i Kolding Byråd og udviklingsplanerne og potentialet i Lunderskov. Og der var en del spørgsmål fra de fremmødte.

Beretning

Lokalrådets formand Steen Sparvath fremlagde sin beretning med punkter fra det forgangene år.

Heriblandt var fiskesøerne ved Hvidkilde, stierne i Lunderskov, vejbelægninger, planerne om et Rema 1000, boligområdet ved Kirkevejen samt genbrugspladsen. Derudover blev solcelleprojektet ved Nagbøl også vendt på generalforsamlingen. Den 10. oktober 2023 kl. 16.30 holdes der møde i Lunderskovhallen angående solcelleprojektet ved Nagbøl (Se artikel).

Hædrende omtale

I forbindelse med Arkitekturens Dag den 2. oktober var Storegade og Banegårdspladsen i Lunderskov nomineret til en pris. Kolding Kommune fejrer Arkitekturens Dag 2023 med en byvandring i Lunderskov omkring forskønnelsen og håndteringen af regnvand i Storegade og på Torvet. Lunderskov Station fik en ”hædrende omtale” for en samlet, funktionel og forskønnende løsning på flere samtidige problemstillinger.

Lokalrådet ser frem til det kommende år med fokus på udvikling og forskønnelse af Lunderskov.

Har man forslag og ideer til Lokalrådet, er man altid velkommen til at skrive på Lokalrådets Facebookside eller tage fat i et af medlemmerne.

Se også