Søvndal har gjort mest skade

Søren Rasmussen

LÆSERBREV: Man kan sige meget om Villy Søvndal, men jeg tror faktisk ikke, at der i Kolding Byråds historie har været et byrådsmedlem, der på knap to år har ødelagt så meget.

Sidste år var Villy Søvndal så med til at bestille en rapport om administrationen i Kolding Kommune. Da den kom, viste den, at Kolding Kommune var overadministreret. Faktisk kunne man spare over 50.000.000 kr. om året, hvis Kolding Kommune var så veldrevet som de kommuner, vi sammenligner os med.

Da Seniorområdet, hvor Dansk Folkeparti har formandsposten, har en meget lille administration, og bl.a. der hvor SF har formandsposten, har en for stor administration, ja så kan man nok forstille sig, hvad der skete med den rapport. Den kom – i stor hast – ind under gulvtæppet.

Men det går selvfølgelig ikke, og derfor har Dansk Folkeparti forslået at gøre noget ved det, således at administration kan veksles til omsorg for de mennesker, der har brug for hjælp.

For imens Villy Søvndal & Co. har deres på det tørre og spilder tiden med ubehjælpsomme læserbreve, så falder kvaliteten i folkeskolen, i børnepasning, i ældreplejen og i omsorgen for de mennesker, der har mest brug for hjælp.

Søren Rasmussen. Gruppeformand for Dansk Folkeparti i Kolding Byråd.

Se også