Der bli’r igen et julemarked i Lunderskovhallen

Jan Schjerning og Steven Guldbjerg har besluttet at genoptage traditionen med julemarked i Lunderskov Hallen. Sidste gang, der var julemarked, var før corona i 2019.

Jan Schjerning er centerleder for Lunderskov Hallen.

– Vi ønsker i bund og grund at skabe flere aktiviteter i og omkring hallen og Lunderskov generelt, siger de to initiativtagere.

Markedet skal holdes søndag den 27. november.

– Ideen med markedet er at give borgerne i og omkring Lunderskov en god oplevelse, og at medlemmer af Lunderskov Handels- Håndværker og Industriforening får mulighed for at vise, hvad de kan. Vi har et ønske om en uformel dag, afsluttende med lodtrækning om fede præmier i vores tombola, hvorefter man kan bevæge sig sammen med julemanden ned til torvet, hvor juletræet tændes.

De to initiativtagere håber at fylde hallen med lokale udstillere, men ellers vil de søge lidt bredere.

Udover julemanden vil en tryllekunstner gå rundt i hallen. Der vil også være mulighed for smagsprøver og at købe mad og drikke.

Følgende har allerede givet tilsagn om deltagelse:
SuperBrugsen Lunderskov, Lunderskov Bageri & Tapas samt tøjbutikken DNA i Kolding, Kemek i Skanderup (reparation af cykler og scootere) og EDC-kæden.

Desuden kommer fx Mødrehjælpen Kolding og fortæller om det store frivillige arbejde, og de vil bl.a. sælge deres hjemmestrikkede nissehuer. Pengene går ubeskåret til at hjælpe i Kolding og omegn.

– Vi ønsker samtidig at give foreninger og klubber mulighed for at få en lille stand, hvor de også kan vise, hvad de kan.

Det kunne fx være bokseklubben med en boksebold, badmintonklubben, der viser sine ketchere frem. Eller noget helt andet, siger Jan Schjerning, som er centerleder for Lunderskov Hallen.

LÆS OGSÅ: Sidste julemarked samlede næsten 3.000 besøgende

Se også