Kroen og Molle betaler børnenes juleturs-billetter

Juleturen arrangeres af Christiansfeld Handelsstand

Børnene skal ikke betale, når der søndag den 3. december holdes en juletur til Christinero.

Tyrstrup Kro og lokalpolitikeren Molle Lykke Nielsen betaler for børnene, så kun de voksne skal betale.

Traditionen tro skal børn og voksne i Christiansfeld og omegn vække Julemanden den 1. søndag i advent. I år er det den 3. december. Man mødes på Prætoriustorvet og kl. 14.30 går man så i samlet flok til Christinero for at få Julemanden ud af fjerene og i rette julestemning. Det plejer at være et stort tilløbsstykke.

Børnene får en lille lanterne med lys, chokolademælk, æbleskiver og en godtepose, mens de voksne får gløgg og æbleskiver.

Det plejer at koste 40 kr. pr. person, men i år vil kromanden på Tyrstrup Kro, Torben Schulz, og det lokale byrådsmedlem, Molle Lykke Nielsen, gerne betale, så børnebilletten er gratis, og alle er velkomne.

– Jeg synes, det en meget hyggelig og smuk lokal tradition, vi har i Christiansfeld, med at vække julemanden ude i Christinero. Det er noget helt særligt for vores lokalområde, og så er julen jo særligt børnenes fest. Derfor blev Torben og jeg enige om, at vi gerne ville vise vores opbakning og samtidig sikre, at alle børn kan være med, siger Molle Lykke Nielsen.

Se også