Den Sønderjyske Garde spiller julen ind i Christiansfeld

På lørdag marcherer Den Sønderjyske Garde gennem Christiansfeld for at byde julen velkommen.

Garden starter på plejehjemmet Birkebo kl 10 og går til Prætoriustorvet med fuld musik.
Allerede den 6. november satte medlemmer af Handelsstanden juletræer op i den gamle bydel. I år er der endda to store juletræer – nemlig et på torvet bag hotellet og et ved klein-banen foran Café Morgenstjernen. Desuden er der mindre juletræer med lys i Kongensgade og Lindegade.

Julemanden ventes også at dukke op på alle lørdage ind til Jul. Eller måske er det hans fætter, for julemanden skal jo som bekendt først vækkes ved juleturen til Christinero søndag den 3. december, hvor børn og voksne vandrer derud med tændte lanterner.

Ulrik Duus Jensen underholder også på lørdage med julemusik og fællessang på torvet.

Se også