Vamdrup Boligselskab fusionerer med Vejen Boligforening

På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 13. december besluttede Vamdrup Boligselskab enstemmigt at arbejde videre med en fusion med Vejen Boligforening.

Vejen Boligforening besluttede dagen efter på deres ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 14. december også at fusionere med Vamdrup Boligselskab.

Det betyder, at Vamdrup Boligselskab fra 1. januar 2024 bliver en del af et nyt og væsentligt større boligselskab, der højst sandsynligt ender ud med navnet: Vejen-Vamdrup Boligforening.

Det fortæller bestyrelsen i et julebrev til medlemmerne. Her lover man også, at:

– I vil i den forbindelse opleve et væsentligt højere serviceniveau på det administrative område, da det fremover vil være muligt at komme på et af kontorerne stort set hver dag.
Kontoret i Vamdrup vil fortsætte med åbningstid hver torsdag, og den øvrige del af åbningstiden vil der være åbent i Vejen.

– På vicevært siden sker der ikke nogen ændringer! På afdelingsniveau sker der heller ingen ændringer! fastslår bestyrelsen.

Det er aftalt, at Eva Olesen og Ole Sandstrøm indtræder i den nye fælles hovedbestyrelse og vil varetage Vamdrups interesser her. Bestyrelsen slutter med at ønske alle lejere en glædelig jul.

Se også