Handelsformand stopper

Efter tyve år i bestyrelsen for handelsforeningen i Vamdrup, heraf 11 år som formand, har manufakturhandler Per Tonnesen besluttet at træde tilbage.

Det sker på generalforsamlingen den 8. februar for Vamdrup Handel & Erhverv, som han selv var med til at oprette som en afløser for handelsstandsforeningen. På grund af butikslukninger og medlemsafgang besluttede man at skabe en fællesforening for butikker og industrivirksomhederne.

Tonnesen har brugt mange timer på at vende udviklingen for handelen i Vamdrup. Men nu vil han fremover bruge mere tid på sin egen forretning, Tonnesen Herretøj i Østergade i Vamdrup.

Det fortalte han til det sidste nummer af Ugeavisen Vamdrup kort før nytår. Tonnesen havde besluttet at sidde i to år mere, men i sommers besluttede han, at han ville stoppe allerede til februar.

Per Tonnesen blev medlem af bestyrelsen i Vamdrup Handelsforening i 2002 og var formand i 2011-2019, hvor han midlertidigt trådte ud af bestyrelsen. I 2020 tog han dog en tørn mere som medlem og formand. Han ville bruge to år på det, men det blev altså til fire.

– Nu skal der andre øjne og kræfter til. Det er altid sundt, når det sker i en forening. Man skal ikke blive siddende for længe, siger Per Tonnesen til Ugeavisen Vamdrup.

Tonnesen er dog stadig medlem af det udvalg, der arrangerer Vamdrups byfest, Crazy Hours.

Se også