Brandvarme Borring forlænger med Sønderjyske

22-årige Mathias Borring var tilskuer til kampene sidste sæson. Nu er han for alvor tilbage på isen igen, og en ny kontrakt med SønderjyskE Ishockey er indgået.

Borring blev kåret til månedens spiller i december af fansene.

Sidste sæson fik Mathias Borring ødelagt af en rygskade. Blot en enkelt kamp spillede han, men denne sæson er sønderjyden tilbage i fulde omdrejninger. Den lynhurtige forward har markeret sig stærkt og står noteret for 17 point i 34 kampe, og nu har han underskrevet en kontraktforlængelse med barndomsklubben frem til sommeren 2026.

– Mathias har med ydmyghed og hårdt arbejde kæmpet sig tilbage efter en langvarig skade. Han har stor fart i skøjterne, er meget målsøgende og så er han yderst stærk i undertalsspillet, udtaler direktør Klaus Rasmussen.

Årets unge spiller

Efter sæsonen 2019/20 blev Borring kåret til årets unge spiller i dansk ishockey. Talentet har været åbenlyst med mange ungdomslandskampe til følge, og den nye aftale har en klausul, som giver mulighed for et skifte til udlandet efter sæsonen 2024/25.

– Han har virkelig fået sit gennembrud denne sæson. Vi er glade for, at vi kan indgå en ny aftale med en talentfuld Vojens-dreng, som kan fortsætte den flotte udvikling og forfølge sin drøm, forklarer Klaus Rasmussen.

Drømmer om udlandet

Tre af Borrings ni mål er scoret i undertal, og man bemærker også, at den unge forward har lavet seks mål i de sidste ti kampe.

Borring har med andre ord været brandvarm på det seneste, og supporterne kårede ham da også til månedens spiller i december. Og så har han vist sin alsidighed ved at spille wing og på det seneste agere i rollen som center. Hovedpersonen ser frem til at score mange flere mål i den lyseblå trøje og gå på mesterskabsjagt.

I weekenden står Metal Final4 for døren, og snart venter DM-slutspillet.

– Jeg er glad for at kunne forlænge med SønderjyskE. Jeg trives her, og vi har nogle fantastiske fans i ryggen. Den store drøm er selvfølgelig udlandet, men lige nu nyder jeg bare at kunne spille igen. Der venter nogle spændende uger og måneder, som jeg ser meget frem til, udtaler Mathias Borring.

/eng

Se også