Leth taler om glemt barndom og far-rollen

Kristian Leth bor i Brooklyn i USA. Foto: Tommy Frost

Onsdag den 7. februar inviterer Litteratur6000 til forfattermøde med Kristian Leth, som ofte omtales som en kulturel altmuligmand, fordi han udtrykker sig på mange platforme og i mange genrer. Det foregår på Biblioteket i Kolding.

Kristian Leth vil bl.a. fortælle om bogen ”En vej ud af tågen”, som er den første bog i en erindringstrilogi, hvoraf to bøger er udkommet, og den tredje bog er på vej. Til foredraget vil han også fortælle om de to andre bøger. De to første bøger har fået flotte anmeldelser hele vejen rundt og var på alle bestsellerlisterne fra 2022

Glemt barndom og farrollen

I bøgerne skriver Kristian Leth om ikke at kunne huske sin barndom, om at være søn af en fraværende far (Jørgen Leth, red.), om selv at være far og om, hvad hukommelse egentlig er.

I foredraget taler han også om, hvad forskellen er på litteratur og dagbog, hvad forskellen på tekst og virkelighed er, og hvad det betyder at eje sin egen historie.

Kristian Leth er desuden musiker, har produceret TV- og radioprogrammer og er aktuel med podcasten ”Bibelen Leth fortalt”, hvor han formidler Bibelens budskaber, som han mener er verdens vigtigste bog. I foråret 2023 udkom bogen ”Fremtiden er der også i morgen”, en bog til børn og unge om en verden fuld af håb.

/eng

Se også