Peter Albek Noer er ny præst i Skanderup Kirke

– Vi er dybt taknemmelige for at være landet i Skanderup, siger den nye præst i Lunderskov (Skanderup Sogn), Peter Albek Noer.

Han blev søndag den 14. januar indsat ved en festgudstjeneste, hvor der var et flot fremmøde, selv om det faldt på samme dag, hvor den nye konge, Frederik den 10., skulle indsættes.

Der var faner fra FDF Lunderskov, musik og sang af kirkebandet ved Daniel Schmidt Christensen, Maria Engmark Christensen, Maria Louise Oslo Rasmussen og Poul Oslo Rasmussen – efterfulgt af buffet og ostelagkage.

Der blev holdt varme velkomsttaler af menighedsrådets formand, Flemming Hansen, Gerda Nebel-Hansen, Tove Bay Østermark, kirke- og kulturmedarbejder Mia Christina Broe Jakobsen, Finn Nebel-Hansen, Leon Sørensen, Daniel Schmidt Christensen og de tidligere præster i sognet, Holger Haldrup og Martin Kobbersmed samt provst Karina Dahlmann.

– Vi føler os meget privilegerede og taget fantastisk imod. Kæmpe tak for deltagelse fra Lunderskov Efterskole, Lunderskov Ys Mens Club og Lunderskov IM, skriver Peter Albek Noer på sognets Facebook side.

Se også